![Små möra kakor med smak av apelsin och choklad. Lätta att packa i cellofanpåse och erbjuda kunderna. Paketera gärna med flera olika kakor i samma utförande.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/apelsin--och-chokladkakor/297945408.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Apelsin- och chokladkakor
![Apelsin- och chokladkakor](https://cdn-kund.arla.se/recept/apelsin--och-chokladkakor/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Små möra kakor med smak av apelsin och choklad. Lätta att packa i cellofanpåse och erbjuda kunderna. Paketera gärna med flera olika kakor i samma utförande.
Gör så här
-
- Blanda smör, mjöl och florsocker i maskin med vinge.
- Dela degen på hälften och blanda ena halvan med kakao och andra halvan med apelsinskal och hushållsfärgfärg.
- Marmorera degarna och kavla degen 15 mm tjock. Kyl degen ca 1 tim.
- Skär degen i 15x15 mm bitar.
- Baka av i 155°, ca 15 min.