Apelsin- och chokladkakor

Apelsin- och chokladkakor

Gör så här

1. Blanda smör, mjöl och florsocker i maskin med vinge.
2. Dela degen på hälften och blanda ena halvan med
kakao och andra halvan med apelsinskal och karamellfärg.
3. Marmorera degarna och kavla degen 15 mm tjock.
4. Kyl och skär i 15x15 mm bitar.
5. Baka av i 155°, ca 15 min.

Källa: Klassiker i ny stil 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen