Ansjovismousse med rågsmulor och gräslök

Ansjovismousse med rågsmulor och gräslök

Gör så här

1. Mixa eller hacka ansjovisen. Blanda ansjovis, crème fraiche, ansjovisspad, gräslök och peppar till en mousse. Smaka av med citronsaft.

2. Ta en sked av ansjoviskrämen och smält det med gelatinbladen på låg värme, vänd sedan ihop det med resten av moussen. Häll upp i små portionsformar eller i en stor form om du vill servera den som queneller.

3. Stek rågbrödet i smör tills det blir krispigt.

4. Garnera med rågsmulor och gräslök på toppen. 

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen