Ananas - koko - rom

Ananas - koko - rom

Gör så här

Passionsfruktscurd:
1. Vispa ihop ägg och socker. Koka upp purén och tillsätt äggvispet. Sjud försiktigt under ständig vispning tills smeten tjocknat.
2. Tillsätt smör och gelatinblad, sila och kyl ner.

Mangomousse:
1. Vispa ihop kvarg, färskost, socker och limeskal.
2. Värm puré och limesaft försiktigt och lägg i gelatinbladen. Vispa tills gelatinet verkligen löst sig.
3. Blanda purén med färskostbland-ningen och vänd sedan i grädden, fyll upp i spritspåse eller valfri form.

Kokosbotten:
1. Blanda ihop kokos och ägg i en maskin med vinge.
2. Koka ihop socker, glykos och smör som en tosca till en gyllen-brun karamell. Slå toscan över kokosblandningen i maskinen och blanda ihop.
3. Spritsa eller stryk ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Baka av i 170° 8–10 min.

Marinerad ananas:
1. Skär ner ananasen i mindre bitar och marinera i rom, limeskal och limesaft.

Vispad smetana med lime:
1. Vispa smetana med florsocker.
Smaka av med limeskal och saft. Fyll upp i spritspåse.

Till dekor:
Marinerad ananas och tunt hyvlad färsk kokos.

Montering:
1. Lägg marinerad ananas i portions-glas med bitar av kokosbotten. Spritsa på passionsfruktscurd, mangomousse och smetana.
2. Toppa med lite marinerad ananas och tunt hyvlad färsk kokos.

Källa: Sweetlab 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen