Ambrosiakaka med apelsin

Ambrosiakaka med apelsin

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175°.
2. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget. Rör ner mjölk och sedan mjölet blandat med vassleprotein och bakpulver. Rör hastigt ihop till en slät smet.
3. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen 35–40 min. Låt svalna i formen. Stjälp upp på ett fat och låt kallna.
4. Rör ihop florsocker och apelsinsaft och bred på kakan. Strö över syltat apelsinskal. Låt stå ca 30 min tills glasyren har satt sig.

Källa: Protino 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen