Ladda upp inför påskförsäljningen

Nedräkningen till påsken har börjat och det är dags att förbereda din butik för en framgångsrik påskförsäljning. Genom att skapa en attraktiv och inspirerande butiksmiljö kan du locka fler kunder och erbjuda allt som behövs för en minnesvärd påskupplevelse. 

Arla Köket® Vispgrädde 36%

En viktig del av påskfirandet för många är att njuta av läckra efterrätter och bakverk, och i många av dessa spelar vispgrädde en central roll. Arla Köket vispgrädde har blivit en populär produkt bland kunderna av många anledningar. Denna grädde är känd för sin höga kvalitet, smak och mångsidighet i matlagning och bakning. Bygg en gavel med vispgrädde från Arla Köket i din butik. 

Arla Ko® Färsk vispgrädde 40%

Den färska vispgrädden från Arla Ko® är känd för sin höga kvalitet och krämiga konsistens. Den är gjord av färsk svensk mjölk från våra noga utvalda gårdar och passar perfekt till att lyfta smaken på allt från påsktårtor till hemgjord glass. Se till att beställa tillräckligt med vispgrädde för att möta efterfrågan. 

Andra påskfavoriter

Castello® Mild Blue blåmögelost

För många är även olika typer av ost en favorit att äta under påsken. Låt nyheten Castello® Mild Blue blåmögelost ta plats hos era kunder i år genom att se till att den finns i er butik.