En klassisk men ändå helt ny rätt. Jag vill få in fisk på lunchmenyn. Men färsk fisk är ofta dyr. Strömmingen är däremot billig. Den blir mycket trevlig om man marinerar den i crème fraiche och steker den frasig.
Print

Strömming i pepparot med palsternacka i brynt citronsmör och gräslöksgräddfil Arla pro

En klassisk men ändå helt ny rätt. Jag vill få in fisk på lunchmenyn. Men färsk fisk är ofta dyr. Strömmingen är däremot billig. Den blir mycket trevlig om man marinerar den i crème fraiche och steker den frasig.

Strömming i pepparot med palsternacka i brynt citronsmör och gräslöksgräddfil En klassisk men ändå helt ny rätt. Jag vill få in fisk på lunchmenyn. Men färsk fisk är ofta dyr. Strömmingen är däremot billig. Den blir mycket trevlig om man marinerar den i crème fraiche och steker den frasig.
En klassisk men ändå helt ny rätt. Jag vill få in fisk på lunchmenyn. Men färsk fisk är ofta dyr. Strömmingen är däremot billig. Den blir mycket trevlig om man marinerar den i crème fraiche och steker den frasig.