Mjukt ägg mot krispig svamp, sötsyrlig lök, knaprig mandel och kål på olika sätt. En härlig kombination med smörskum som får syra av vinäger. Variera gärna skummet med brynt eller rökt smör.
Print

Stekt ostronskivling med pocherat ägg, kål, picklad lök och smörskum Arla pro

Mjukt ägg mot krispig svamp, sötsyrlig lök, knaprig mandel och kål på olika sätt. En härlig kombination med smörskum som får syra av vinäger. Variera gärna skummet med brynt eller rökt smör.

Stekt ostronskivling med pocherat ägg, kål, picklad lök och smörskum Mjukt ägg mot krispig svamp, sötsyrlig lök, knaprig mandel och kål på olika sätt. En härlig kombination med smörskum som får syra av vinäger. Variera gärna skummet med brynt eller rökt smör.
Mjukt ägg mot krispig svamp, sötsyrlig lök, knaprig mandel och kål på olika sätt. En härlig kombination med smörskum som får syra av vinäger. Variera gärna skummet med brynt eller rökt smör.