När purjolök bakas länge får den en härlig sötma som passar perfekt till sälta, i det här fallet vitost. Om du inte har purjolök hemma så går det lika bra med ugnsbakad blomkål eller rotselleri. Servera med stekt sidfläsk.
Print

Sotad purjolök, smulad vitost och örtig vinägrett med kapris och rapsolja samt stekt sidfläsk Arla pro

När purjolök bakas länge får den en härlig sötma som passar perfekt till sälta, i det här fallet vitost. Om du inte har purjolök hemma så går det lika bra med ugnsbakad blomkål eller rotselleri. Servera med stekt sidfläsk.

Sotad purjolök, smulad vitost och örtig vinägrett med kapris och rapsolja samt stekt sidfläsk När purjolök bakas länge får den en härlig sötma som passar perfekt till sälta, i det här fallet vitost. Om du inte har purjolök hemma så går det lika bra med ugnsbakad blomkål eller rotselleri. Servera med stekt sidfläsk.
När purjolök bakas länge får den en härlig sötma som passar perfekt till sälta, i det här fallet vitost. Om du inte har purjolök hemma så går det lika bra med ugnsbakad blomkål eller rotselleri. Servera med stekt sidfläsk.