Den här pajen görs utan pajskal. Ströbrödet i fyllningen gör att den sufflerar fint och blir så fast och brödig att skal är onödigt. Citronskal och muskot lyfter de fina, milda smakerna i Stureosten på ett ljuvligt vis. Den här pajen är perfekt att laga när en liten del av osten återstår och du ska ställa fram en ny på julbordet.
Print

Len ostpaj med muskot och citron Arla pro

Den här pajen görs utan pajskal. Ströbrödet i fyllningen gör att den sufflerar fint och blir så fast och brödig att skal är onödigt. Citronskal och muskot lyfter de fina, milda smakerna i Stureosten på ett ljuvligt vis. Den här pajen är perfekt att laga när en liten del av osten återstår och du ska ställa fram en ny på julbordet.

Len ostpaj med muskot och citron Den här pajen görs utan pajskal. Ströbrödet i fyllningen gör att den sufflerar fint och blir så fast och brödig att skal är onödigt. Citronskal och muskot lyfter de fina, milda smakerna i Stureosten på ett ljuvligt vis. Den här pajen är perfekt att laga när en liten del av osten återstår och du ska ställa fram en ny på julbordet.
Den här pajen görs utan pajskal. Ströbrödet i fyllningen gör att den sufflerar fint och blir så fast och brödig att skal är onödigt. Citronskal och muskot lyfter de fina, milda smakerna i Stureosten på ett ljuvligt vis. Den här pajen är perfekt att laga när en liten del av osten återstår och du ska ställa fram en ny på julbordet.