En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar. Servera med Rosmarinstekt fläskkotlett till.
Print

Grönkål- och färskostdumplings med lagrad cheddar samt rosmarinstekt fläskkotlett Arla pro

En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar. Servera med Rosmarinstekt fläskkotlett till.

Grönkål- och färskostdumplings med lagrad cheddar samt rosmarinstekt fläskkotlett En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar. Servera med Rosmarinstekt fläskkotlett till.
En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar. Servera med Rosmarinstekt fläskkotlett till.