En klassisk fläskkotlett med knorr. När köttet bräseras i grädde och kryddor får det mycket smak, blir mört och passar även våra minsta. En smidig rätt som sköter sig själv i ugnen.

Fläskmedaljonger med senap och dragon

En klassisk fläskkotlett med knorr. När köttet bräseras i grädde och kryddor får det mycket smak, blir mört och passar även våra minsta. En smidig rätt som sköter sig själv i ugnen.

Gör så här

    • Vänd köttet i mjöl och bryn i smör tills det fått fin färg. Salta och peppra.
    • Stek svamp med lök och vitlök. Salta och peppra.
    • Lägg köttet i bleck, fördela svamp och lök över köttet.
    • Blanda grädde, senap och dragon.
    • Häll gräddblandningen över köttet. Tillaga i ugn, 160° ca 40 min.
    • Koka riset. Servera köttet med ris.