Ge fläskköttet en söt, lite grillad rökt smak. Finessen är glazen med sotad aubergine. En fullträff på lunchmenyn med säsongens rotfrukter och smöret med Svecia, som jag hade med i min vinnarrätt på Årets Kock.
Print

Bakad fläskkarré med ugnsrostade höstprimörer och smörig, riven Svecia Arla pro

Ge fläskköttet en söt, lite grillad rökt smak. Finessen är glazen med sotad aubergine. En fullträff på lunchmenyn med säsongens rotfrukter och smöret med Svecia, som jag hade med i min vinnarrätt på Årets Kock.

Bakad fläskkarré med ugnsrostade höstprimörer och smörig, riven Svecia Ge fläskköttet en söt, lite grillad rökt smak. Finessen är glazen med sotad aubergine. En fullträff på lunchmenyn med säsongens rotfrukter och smöret med Svecia, som jag hade med i min vinnarrätt på Årets Kock.
Ge fläskköttet en söt, lite grillad rökt smak. Finessen är glazen med sotad aubergine. En fullträff på lunchmenyn med säsongens rotfrukter och smöret med Svecia, som jag hade med i min vinnarrätt på Årets Kock.