![Yoghurtsorbeten har en hög, läskande syra och en rund smak av citronverbena. Passar till dessert eller som en frisk mellanrätt.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/yoghurtsorbet-med-citronverbena/3622287016.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.49,0.51&format=webp&quality=80)
Yoghurtsorbet med citronverbena
![Yoghurtsorbet med citronverbena](https://cdn-kund.arla.se/recept/yoghurtsorbet-med-citronverbena/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Yoghurtsorbeten har en hög, läskande syra och en rund smak av citronverbena. Passar till dessert eller som en frisk mellanrätt.
Gör så här
-
- Koka upp citronsaft och socker. Smält i gelatinbladen och vänd ner citronverbena. Blanda försiktigt med yoghurten.
- Låt stå i kyl till nästa dag. Sila bort citronverbenan och kör i glassmaskin.