Det uppskattas av gästerna när något litet sött servera till kaffet och den här kakan blir perfekt i juletid. Kanelkakor med hallonsylt och glasyr ger den rätta känslan och passar också bra på julens gottebord.

Syltsnittar med kanel

Det uppskattas av gästerna när något litet sött servera till kaffet och den här kakan blir perfekt i juletid. Kanelkakor med hallonsylt och glasyr ger den rätta känslan och passar också bra på julens gottebord.

Gör så här

    • Hacka ihop alla torra ingredienser med smöret till en smidig deg.
    • Rulla degen till längder, lägg på plåt med bakplåtspapper. Platta till längderna med handen och gör en fördjupning till hallonsylten. Fyll fördjupningen med hallonsylt.
    • Grädda längderna i ugn, 180° i 12-15 min. Låt längderna svalna någon minut.
    • Rör snabbt ihop glasyren. Spritsa på glasyr som ett streck över längderna. Dela dem med en vass kniv medan de fortfarande är varma.