Rödbetorna picklas här med vinäger istället för med ättika i vacpåse. Rödbetorna får en fräsch syra och passar till  yoghurtdressing med honung eller sriracha- och yoghurdressing.

Strimlad rödbetssallad med vitost

Strimlad rödbetssallad med vitost

Rödbetorna picklas här med vinäger istället för med ättika i vacpåse. Rödbetorna får en fräsch syra och passar till yoghurtdressing med honung eller sriracha- och yoghurdressing.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Rör samman olja, vinäger, socker och salt. Blanda med rödbetorna och låt marinera, gärna i vacpåse i kylen någon timme innan servering.
    • Toppa med hackad persilja och smulad vitost vid servering.