Knaprig, nybakad smulpaj serveras med mjukglass istället för vaniljsås eller en glasskula. Ljuvlig kombo som kommer att uppskattas stort av gästerna och som dessutom utvidgar användandet av mjukglassen.

Smulpaj med mjukglass

Smulpaj med mjukglass

Knaprig, nybakad smulpaj serveras med mjukglass istället för vaniljsås eller en glasskula. Ljuvlig kombo som kommer att uppskattas stort av gästerna och som dessutom utvidgar användandet av mjukglassen.

Lägg till i favoriter Skriva ut

Ingredienser

10 port
10 port
Fyllning:
  • 500 g bär
  • 60 g strösocker
  • ca 10 g potatismjöl
Håll skärmen tänd

Gör så här

    • Kör snabbt ihop alla ingredienser i en maskin med vinge.
    • Lägg blandade bär i portionsformar. Strö över socker blandat med potatismjöl.
    • Fördela smulorna på bären och baka av i ugn på 200°, låg fläkt tills smuldegen är gyllene, ca 15 min. Låt svalna.
  • Servering:
    • Ringla mjukglass direkt från maskinen över smulpajen och servera genast.
Produkter i detta recept