Saftiga biffar med rivna, söta rödbetor smakrik ost och nyttiga. proteinrika linser som ger utfyllnad och struktur.

Rödbetsbiffar med vitost, bulgursallad och getostcreme

Saftiga biffar med rivna, söta rödbetor smakrik ost och nyttiga. proteinrika linser som ger utfyllnad och struktur.

Gör så här

  • Rödbetsbiffar med vitost:

    • Koka linserna enligt anvisning på förpackning.
    • Skala och riv rödbetorna fint.
    • Mosa vitosten och blanda samman med linser, rödbetor, ägg och majsstärkelse. Smaka av med salt och peppar.
    • Forma smeten till biffar och stek i smör ca 2 min på varje sida.
  • Bulgursallad:

    • Koka bulgur enligt anvisning på förpackning.
    • Hacka tomater och strimla paprika.
    • Skala och skiva rödlöken tunt.
    • Skölj av bönorna.
    • Blanda bulgur, tomater, paprika och bönor. Toppa med rucola.
  • Getostkrämen:

    • Blanda ihop alla ingredienser till en slät kräm.
  • Till servering:

    Servera rödbetsbiffarna med bulgursallad och toppa med getostkrämen.