Rabarberkaka med färskost

Rabarberkaka med färskost

Gör så här

1. Koka rabarber mjuk i socker. Låt svalna.
2. Blanda kvarg, crème fraiche, nötter och ägg. Tillsätt vanilj- och strösocker. Fördela i bleck. Ringla i rabarbern.
3. Grädda i ugnen vid 150°C ca 60 min. Servera med vispad grädde.

Serveringsportion ca: Kaka 140 g, grädde 2 msk
Källa: Arla Köket Senior 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen