Pulled pork är den nya varmkorven och älskas av alla åldrar. Fyll brödet med det smakrika köttet och skivad lagrad Svecia innan det grillas frasigt. Servera med picklad rödlök.

Pulled pork toast

Pulled pork är den nya varmkorven och älskas av alla åldrar. Fyll brödet med det smakrika köttet och skivad lagrad Svecia innan det grillas frasigt. Servera med picklad rödlök.

Gör så här

  • Toast:

    Bred matfett på båda sidorna av brödet och fyll hälften med pulled pork och tjocka skivor ost. Lägg på resterande brödskivor och bred ett tunt lager matfett på utsidan och grilla tills de är gyllenbruna och frasiga. Låt de vila några minuter innan du delar dem i bitar som är lätta att äta.
  • Pulled pork:

    Lägg köttet i en vakuumpåse. Lägg lök, vitlök och bbq-sås med köttet i påsen och vakuumpacka löst. Lägg i en kantin med lock och tillaga i ugn på 100° i 9 tim. När köttet är färdigt ska det vara lätt att dra isär med två gafflar. Blanda det delade köttet med såsen och låt svalna.
  • Picklad rödlök:

    Strimla rödlöken. Blanda ättika, socker och vatten. Koka upp och rör om tills sockret löst sig. Vänd ner rödlöken i lagen och kyl ner direkt.