Mixade kronärtskockshjärtan ger tillsammans med persilja och citron en härlig, frisk medelhavssmak som är perfekt ihop med den lena färskosten. Underbart på 
charkbrickan, till breadsticks, på sallader och på smakrikt bröd.

Kronärtskocka, citron och persilja

Kronärtskocka, citron och persilja

Mixade kronärtskockshjärtan ger tillsammans med persilja och citron en härlig, frisk medelhavssmak som är perfekt ihop med den lena färskosten. Underbart på charkbrickan, till breadsticks, på sallader och på smakrikt bröd.

Lägg till i favoriter Skriva ut

Ingredienser

10 port
10 port
  • 300 g kronärtskockshjärtan
  • 2 msk matolja
  • 2 msk citronsaft
  • 0,5 dl färsk persilja, hackad
  • 1 krm chili flakes
  • 250 g Arla® Pro Cream cheese
  • salt och svartpeppar
Håll skärmen tänd

Gör så här

    • Mixa kronärtskocka, olja, citronsaft,  persilja och chili slätt.
    • Vänd ihop med färskosten till en jämn röra. Smaka av med salt och peppar.
Näring per 100 gram
  • Fett9,07 gram
  • Kolhydrater3,8 gram
  • Protein2 gram
  • Energi (Kj)434,76 Kj
  • Energi (Kcal)106,61 Kcal
Toppa med frön! Blanda olika frön med matolja och soja. Rosta snabbt i ugnen. Använd som topping på sallader och röror.
Bild som visas om vi inte har en särskild bild för det här tipset
Produkter i detta recept