KESO® à la malta med bärkompott

KESO® à la malta med bärkompott

Gör så här

1.Låt cottage cheese rinna av i en sil.

2.Vispa grädden hårt, blanda i vaniljsocker.

3.Vänd ner den avrunna cottage cheese.

4.Koka upp bär, socker och citronsaft i en kastrull. Låt puttra på svag värme under lock i ca 10 min. Låt kallna.

5.Fördela bärkompotten i små glas. Lägg försiktigt på gräddblandningen och pudra ev. över lite kanel på toppen.

Serveringsportion: ca 80 gram.
Källa: Arla Köket Jul 2010

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen