Tävla & vinn mentortid med Årets Kock

Var med och tävla genom att fylla i formuläret nedan.

Funderar du på att söka till Årets Kock och vill ha lite tips från tidigare vinnare? Nu har 5 kockar chansen att vinna mentortid med tidigare vinnare av Årets Kock! Glöm inte att läsa igenom tävlingvillkoren längre ner på sidan innan du fyller i formuläret.

Anmäl dig här

Tävlingsvillkor

Ansvarig för tävlingen är: Arla Foods AB, PO Box 4083, 169 04 Solna (nedan benämnd Arla). Frågor om tävlingen kan skickas till annie.tidelius@arlafoods.com

Så här deltar du

Du deltar i tävlingen genom att fylla i formuläret och dela en motivering varför du borde vinna. När du deltar i tävlingen ger du samtidigt samtycke till att vi måste kontakta dig om du/ni vinner.

Du kan delta i tävlingen från och med den 11 mars till och med den 24 mars kl. 23.59. Du kan bara delta en gång.

Vem kan delta?

Du kan delta i tävlingen om du funderar på att söka till Årets Kock och aldrig tidigare varit i final i SM i professionell matlagning samt kvalificerar för att söka till Årets Kock. Du behöver ha fyllt 23 år under det år du tävlar, vara professionellt verksam som kock i Sverige under minst ett år innan ansökningstillfället mm. Läs mer här: https://aretskock.se/anmalan/. Anställd i Arla Foods AB eller någon i samma hushåll kan inte delta i tävlingen.

Vad kan man vinna?

Vi utser fem vinnare som får 2h coachning av en tidigare vinnare av Årets Kock. Vinnarna gör tillsammans med sin respektive coach upp hur och när mötet äger rum – personligen IRL eller online eller via telefon. Mötet behöver genomföras under april månad.

Vinnaren ansvarar själv för eventuell vinstskatt. 

Hur utses vinnaren?

Det kommer att utses fem vinnare.

För att kunna motta priset är vinnaren skyldig att uppge namn, telefon, email, ålder, var hen jobbar i dagsläget samt motivering till varför hen drömmer om att vinna Årets Kock och vad hen önskar coaching kring – ansökningsrecept, tävla i matlagning generellt, metod, eller t.ex. hur hen kan bygga erfarenhet för att tävla kommande år.

Fem vinnare utses av vår jury som består av våra fem coacher (alla tidigare vinnare av Årets Kock). Coacherna väljer vinnare utifrån motivering som belyser behov av coaching och drömmen om Årets Kock.

Arla har rätt att fritt och utan särskilt ersättning använda informationen om vinnarna samt det vinnande bidragens motivering i sin verksamhet inklusive i reklam och marknadsföring i någon form. Om vinnarna inte besvarar Arlas telefonsamtal och email inom 3 dagar har Arla rätt att välja ut en ny vinnare. Coacherna föreslår upp till tre datum under april månad för att genomföra coachingen, om vinnaren är otillgänglig samtliga datum har Arla ingen skyldighet att dela ut priset. 

Övrigt

Arla förbehåller sig rätten att blockera eller radera innehåll och bilder som kränker tredje mans rättigheter. Vid misstanke om fusk förbehåller sig Arla rätten att exkludera deltagare från tävlingen. Arla har rätt att avbryta tävlingen, om det visar sig nödvändigt, och Arla är inte ansvarig för tekniska fel hos tredje part eller elektroniska fel som förhindrar eller försvårar deltagande i tävlingen.

Behandling av dina personuppgifter

Vi registrerar de personuppgifter som du lämnar i samband med tävlingen [namn, ålder, e-post, telefon, företag, motivering]. Deltagande i tävlingen är frivilligt. Du är inte skyldig att lämna några personuppgifter till Arla men det kan resultera i att du inte kan delta i tävlingen. Vi använder dina personuppgifter till att administrera tävlingen, kontakter med vinnarna och att skicka ut priset. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i samband med tävlingar, hur länge vi sparar dina personuppgifter och dina rättigheter gällande personuppgifter på https://kund.arla.se/service/om-arla/integritetspolicy/