Arla® Pro Lab - Gastronomi för många
Du som arbetar med mat i stora kök är en mästare på att skapa bra och balanserade måltider – ofta under högt tempo. Men hur får du den gröna maten att locka ännu mer? Och finns det smarta genvägar att lära sig? I Arla Pro-utbildningen har vi skapat inspiration och tips med grönsaker i fokus!
Under tre timmar får du råd om hur man skapar en säljande grönare meny, hur du planerar arbetet och hur matlagningen blir mer svinn-smart. Dessutom ger vår kursledare Claes Hasselhuhn sina bästa tips för att sätta finess på serveringen. Självklart får du också utbildningsmaterial att ta med dig hem.
Gastronomi för skolan summerat
-
Kursen riktar sig till: Personal som jobbar i storkök och lagar mat många.
-
Tidsåtgång: En halvdags kurs
-
Antal deltagare: Max 12 personer
-
Upplägg: En del teori och en del praktik
-
Kursledare: Claes Hasselhuhn som arbetar på Sågtorpsskolan i Nacka. Med starka meriter fån OS och VM samt ett flertal nobelmiddagar och kungliga bröllop.
Vad lär man sig under kursen?
- Hur man komponerar en vegetariskrätt, tips kring tillagning i bleck
- Ekonomi i köket, tips för att planera sitt arbete och göra bra affärer
- Praktiskt – vi lagar mat tillsammans