Alla caféer, bagerier och konditorier som registrerar sig till Mustaschuppropet får gratis kampanjmaterial från oss på Arla. Följ stegen nedan hur du får ditt material!

Så här går det till:

  1. Registrera er genom att fylla i formuläret nedan.
  2. När ni har registrerat er får ni ett svarsmail där ni måste bekräfta er beställning och fylla i ett formulär om hur mycket kampanjmaterial ni vill ha. När kampanjmaterialet är skickat från vårt lager får ni ett bekräftelsemail. Vi kan tyvärr inte längre garantera att kampanjmaterial kommer fram i tid, men det finns inget som hindrar från att baka blått och vara med även utan kampanjmaterial!
  3. Uppmana gärna andra i branschen att också registrera sig till Mustaschuppropet! Kanske utmana något annat café/bageri/konditori om vem som kan samla in mest?
  4. Baka blått och inspireras av Josefines recept eller gör valfritt annat bakverk, t ex en blåbärsbulle, blå dammsugare, eller prinsessbakelse. En rekommendation är att skänka 10 kr per bakverk, men ni väljer själva vad ni bakar och hur mycket ni vill skänka.
  5. När november månad är här, är det dags att sätta upp skyltmaterialet och baka blått! Ni får även gärna skriva om det på sociala medier mot era kunder.
  6. Arla kommer att köpa blå bakverk till ett värde av 10 000 kr från tre verksamheter (café/bageri/konditori), dvs totalt 30 000 kr. Vi lottar fram vinnarna och de inköpta bakverken kommer att skänkas till goda ändamål.
  7. Pengarna som ni vill skänka sätter ni in på Mustaschkampens insamlingssida. Ni väljer själva om ni vill sätta in pengarna en gång/vecka under november månad eller i en klumpsumma efter kampanjens avslut. Här finns insamlingssidan!

Nu kör vi!

Anmäl dig här och få ett start-kit!

Fyll i dina uppgifter för att delta i Mustaschuppropet och kampen mot prostatacancer. Du kommer få ett bekräftelsemejl skickat till dig med instruktioner om hur du tar del av start-kitet.

Anmäl dig här och få ett start-kit!

Tack!

Vi har skickat ett mail med en länk till den e-post du angav. Klicka på länken för att bekräfta din beställning och ange hur mycket material du behöver. Kolla gärna din skräpkorg om mailet inte kommit fram inom några minuter.