Arla® Pro Lunch på café

Lär er skapa en varierad och säljande lunchmeny byggd på komponenter som kombineras på smarta sätt, tillsammans med våra meriterade kursledare.

En kurs som visar hur man vinner slaget om lunchen

Ett café kan handla lika mycket om måltider som att ta en fika. ​Genom att anpassa i säsong, jobba flexitariskt och tänka i komponenter, vill vi hitta sätt för att växa på lunchen.  ​

Hitta fler kunder, kunna ta lite mer betalt och göra bättre affärer.​ Det går att göra med enkla medel. Kursledaren går igenom sätt att förbättra lunchen, både för take away och servering på plats. ​

En praktisk kurs där du får laga mat tillsammans med kollegor från branschen.

Lunch på café summerat

  • Kursen riktar sig till: Ägare och personal i cafékök där man har möjlighet att baka bröd på plats
  • Tidsåtgång: En halvdags kurs
  • Antal deltagare: Max 12 personer
  • Upplägg: En del teori och en del praktik
  • Kursledare: Hanna Normark på K-Märkt i Stockholm och Marie Skogström på Mat & Vin Slottsparken i Malmö som också är coach för Svenska Kocklandslaget

Vad lär man sig under kursen?

  • Så bygger du upp en lunchmeny, lunchens komponenter: bas, spread, toppings och protein
  • Lunch-ekonomi, tips för att ta mer betalt och göra bra affärer
  • Praktiskt – vi lagar mat tillsammans​