Kimchi har blivit populärt på många lunchrestauranger. Kimchibasen ger snabbt vitkålen och 
purjolöken en koreansk stil när de marineras i vacpåse. Lätt och smidigt även när du vill göra 
något med de rotfrukter du har som blivit över.
Print

Vitkålssallad kimchistyle Arla pro

Kimchi har blivit populärt på många lunchrestauranger. Kimchibasen ger snabbt vitkålen och purjolöken en koreansk stil när de marineras i vacpåse. Lätt och smidigt även när du vill göra något med de rotfrukter du har som blivit över.

Vitkålssallad kimchistyle Kimchi har blivit populärt på många lunchrestauranger. Kimchibasen ger snabbt vitkålen och purjolöken en koreansk stil när de marineras i vacpåse. Lätt och smidigt även när du vill göra något med de rotfrukter du har som blivit över.
Kimchi har blivit populärt på många lunchrestauranger. Kimchibasen ger snabbt vitkålen och 
purjolöken en koreansk stil när de marineras i vacpåse. Lätt och smidigt även när du vill göra 
något med de rotfrukter du har som blivit över.