Den ugnsbakade torsken serveras tillsammans med smörstekta kantareller och en syrlig filmjölk vänd med olivolja. Pumpa och zucchini i olika former kompletterar fisken– råhyvlade, rostade och mixade samt grillade och picklade vilket ger rätten olika texturer och smaker.
Print

Torsk med smörstekta kantareller, rostad pumpakräm och filmjölk med olivolja

Arla pro

Den ugnsbakade torsken serveras tillsammans med smörstekta kantareller och en syrlig filmjölk vänd med olivolja. Pumpa och zucchini i olika former kompletterar fisken– råhyvlade, rostade och mixade samt grillade och picklade vilket ger rätten olika texturer och smaker.

Torsk med smörstekta kantareller, rostad pumpakräm och filmjölk med olivolja Den ugnsbakade torsken serveras tillsammans med smörstekta kantareller och en syrlig filmjölk vänd med olivolja. Pumpa och zucchini i olika former kompletterar fisken– råhyvlade, rostade och mixade samt grillade och picklade vilket ger rätten olika texturer och smaker.
Den ugnsbakade torsken serveras tillsammans med smörstekta kantareller och en syrlig filmjölk vänd med olivolja. Pumpa och zucchini i olika former kompletterar fisken– råhyvlade, rostade och mixade samt grillade och picklade vilket ger rätten olika texturer och smaker.