En vacker restaurangdessert på svenska bär. Tartelett på linserdeg fylls med en utsökt bärkompott, luftig pannacotta på röda bär, sval crème fraiche och toppas med blankt glaserat och dekorerat lock.
Print

Tartelett med skogsbärskompott, bärpannacotta, vispad crème fraiche och hallon Arla pro

En vacker restaurangdessert på svenska bär. Tartelett på linserdeg fylls med en utsökt bärkompott, luftig pannacotta på röda bär, sval crème fraiche och toppas med blankt glaserat och dekorerat lock.

Tartelett med skogsbärskompott, bärpannacotta, vispad crème fraiche och hallon En vacker restaurangdessert på svenska bär. Tartelett på linserdeg fylls med en utsökt bärkompott, luftig pannacotta på röda bär, sval crème fraiche och toppas med blankt glaserat och dekorerat lock.
En vacker restaurangdessert på svenska bär. Tartelett på linserdeg fylls med en utsökt bärkompott, luftig pannacotta på röda bär, sval crème fraiche och toppas med blankt glaserat och dekorerat lock.