Denna lena och krämiga kycklingpasta med apelsinjuice faller alla åldrar i smaken. Grytan går utmärkt att förbereda och sedan värma upp innan servering samtidigt som pastan kokar klart. 
Specialkost: går att göra laktosfri genom att använda laktosfria produkter.

Pasta Romana

Denna lena och krämiga kycklingpasta med apelsinjuice faller alla åldrar i smaken. Grytan går utmärkt att förbereda och sedan värma upp innan servering samtidigt som pastan kokar klart. Specialkost: går att göra laktosfri genom att använda laktosfria produkter.

Gör så här

    • Fräs kycklingkött, grönsaker och lök i smör. Lägg över i kokgryta och häll över juice och grädde. Red av med vetemjöl utrört i vatten. Låt koka ca 10 min. Smaka av med salt och peppar samt vänd i basilikan.
    • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Vänd om möjligt ner såsen i pastan strax innan serveringen eller servera sås och pasta separat.
  • Till servering:

    • Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd om möjligt ner såsen i pastan strax innan serveringen eller servera sås och pasta separat.