Alla komponenter till desserten är förberedda vilket gör den snabb och enkel att lägga vid service. Krämig pannacotta, varm krispig maräng och len sorbet gör att desserten bjuder på kontraster i form av konsistens och temperatur.
Print

Pannacotta på rostad grädde med mandelmaräng och yoghurt- och tranbärssorbet

Arla pro

Alla komponenter till desserten är förberedda vilket gör den snabb och enkel att lägga vid service. Krämig pannacotta, varm krispig maräng och len sorbet gör att desserten bjuder på kontraster i form av konsistens och temperatur.

Pannacotta på rostad grädde med mandelmaräng och yoghurt- och tranbärssorbet Alla komponenter till desserten är förberedda vilket gör den snabb och enkel att lägga vid service. Krämig pannacotta, varm krispig maräng och len sorbet gör att desserten bjuder på kontraster i form av konsistens och temperatur.
Alla komponenter till desserten är förberedda vilket gör den snabb och enkel att lägga vid service. Krämig pannacotta, varm krispig maräng och len sorbet gör att desserten bjuder på kontraster i form av konsistens och temperatur.