Eleganta bakelser med stjärnglans. Brownien och blodapelsingelén med julkrydda av chaite trycks ner i bavaroisen. Frys in, glasera och tina minst 1,5 timme innan servering.
Print

Mjölkchokladbavaroise med blodapelsingelé och pekannötsbrownie Arla pro

Eleganta bakelser med stjärnglans. Brownien och blodapelsingelén med julkrydda av chaite trycks ner i bavaroisen. Frys in, glasera och tina minst 1,5 timme innan servering.

Mjölkchokladbavaroise med blodapelsingelé och pekannötsbrownie Eleganta bakelser med stjärnglans. Brownien och blodapelsingelén med julkrydda av chaite trycks ner i bavaroisen. Frys in, glasera och tina minst 1,5 timme innan servering.
Eleganta bakelser med stjärnglans. Brownien och blodapelsingelén med julkrydda av chaite trycks ner i bavaroisen. Frys in, glasera och tina minst 1,5 timme innan servering.