Långbakad spetskål i brynt misosmör med kummin, frasigt bovete och nakenhavre

Arla pro

Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan Backeus med i Årets Kock 2013. Brynt smör med miso, lönnsirap och kummin är ett säkert kort till spetskålen.

Långbakad spetskål i brynt misosmör med kummin, frasigt bovete och nakenhavre Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan Backeus med i Årets Kock 2013. Brynt smör med miso, lönnsirap och kummin är ett säkert kort till spetskålen.
Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan Backeus med i Årets Kock 2013. Brynt smör med miso, lönnsirap och kummin är ett säkert kort till spetskålen.