Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013 och den tröttnar han aldrig på. Brynt smör ihop med miso, sirapssötma och kummin är ett säkert kort till den mjälla spetskålen.
Print

Långbakad spetskål i brynt misosmör med kummin, frasigt bovete och nakenhavre Arla pro

Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013 och den tröttnar han aldrig på. Brynt smör ihop med miso, sirapssötma och kummin är ett säkert kort till den mjälla spetskålen.

Långbakad spetskål i brynt misosmör med kummin, frasigt bovete och nakenhavre Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013 och den tröttnar han aldrig på. Brynt smör ihop med miso, sirapssötma och kummin är ett säkert kort till den mjälla spetskålen.
Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013 och den tröttnar han aldrig på. Brynt smör ihop med miso, sirapssötma och kummin är ett säkert kort till den mjälla spetskålen.