Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013. Brynt smör med miso, lönnsirap och kummin är ett säkert kort till spetskålen.
Print

Långbakad spetskål i brynt misosmör med kummin, frasigt bovete och nakenhavre

Arla pro

Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013. Brynt smör med miso, lönnsirap och kummin är ett säkert kort till spetskålen.

Långbakad spetskål i brynt misosmör med kummin, frasigt bovete och nakenhavre Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013. Brynt smör med miso, lönnsirap och kummin är ett säkert kort till spetskålen.
Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013. Brynt smör med miso, lönnsirap och kummin är ett säkert kort till spetskålen.