Den smörbakade rotsellerin kan med fördel lagas dagen innan. Skär upp i skivor och halstra vid servering. Det är gott att strö på lite vällagrad Svecia över den rostade potatisen mot slutet av tillagningen. Det vispade färskostsmöret med vitlök och timjan får en extra fin smak av rosépeppar.
Print

Helbakad rotselleri med rostad potatis och vispat färskostsmör Arla pro

Den smörbakade rotsellerin kan med fördel lagas dagen innan. Skär upp i skivor och halstra vid servering. Det är gott att strö på lite vällagrad Svecia över den rostade potatisen mot slutet av tillagningen. Det vispade färskostsmöret med vitlök och timjan får en extra fin smak av rosépeppar.

Helbakad rotselleri med rostad potatis och vispat färskostsmör Den smörbakade rotsellerin kan med fördel lagas dagen innan. Skär upp i skivor och halstra vid servering. Det är gott att strö på lite vällagrad Svecia över den rostade potatisen mot slutet av tillagningen. Det vispade färskostsmöret med vitlök och timjan får en extra fin smak av rosépeppar.
Den smörbakade rotsellerin kan med fördel lagas dagen innan. Skär upp i skivor och halstra vid servering. Det är gott att strö på lite vällagrad Svecia över den rostade potatisen mot slutet av tillagningen. Det vispade färskostsmöret med vitlök och timjan får en extra fin smak av rosépeppar.