En lite lyxigare fredagslunch. Jag binder såsen med xantana, ett modernt förtjockningsmedel. Det är resursslöseri att låta såsen flyta ut över tallriken. Gästerna ska få upp den goda såsen.
Print

Grillad lättrimmad lax med dill- och citrongräddfil, potatiskroketter och pressgurka Arla pro

En lite lyxigare fredagslunch. Jag binder såsen med xantana, ett modernt förtjockningsmedel. Det är resursslöseri att låta såsen flyta ut över tallriken. Gästerna ska få upp den goda såsen.

Grillad lättrimmad lax med dill- och citrongräddfil, potatiskroketter och pressgurka En lite lyxigare fredagslunch. Jag binder såsen med xantana, ett modernt förtjockningsmedel. Det är resursslöseri att låta såsen flyta ut över tallriken. Gästerna ska få upp den goda såsen.
En lite lyxigare fredagslunch. Jag binder såsen med xantana, ett modernt förtjockningsmedel. Det är resursslöseri att låta såsen flyta ut över tallriken. Gästerna ska få upp den goda såsen.