Att glasera kotletten med bland annat smör, chili och honung gör den saftig och smakrik. Låt köttet vila innan det skärs upp och serveras med bland annat fläderpicklad kålrabbi fylld med syrlig färskost smaksatt med senap.
Print

Fläder- och chiliglaserad kotlett med timjanmajonnäs och fylld kålrabbi Arla pro

Att glasera kotletten med bland annat smör, chili och honung gör den saftig och smakrik. Låt köttet vila innan det skärs upp och serveras med bland annat fläderpicklad kålrabbi fylld med syrlig färskost smaksatt med senap.

Fläder- och chiliglaserad kotlett med timjanmajonnäs och fylld kålrabbi Att glasera kotletten med bland annat smör, chili och honung gör den saftig och smakrik. Låt köttet vila innan det skärs upp och serveras med bland annat fläderpicklad kålrabbi fylld med syrlig färskost smaksatt med senap.
Att glasera kotletten med bland annat smör, chili och honung gör den saftig och smakrik. Låt köttet vila innan det skärs upp och serveras med bland annat fläderpicklad kålrabbi fylld med syrlig färskost smaksatt med senap.