Livesänd föreläsning - Årets Smak 2021

Missa inte vår livestream för gymnasieelever den 28e april med smakforskaren Johan Swahn och Årets Kock 2019, Martin Moses.

För tredje året i rad har Arla lagt örat mot marken för att ta reda på vilka smaker och tekniker det pratas om i branschen. Efter en gedigen undersökning kom man fram till att Årets Smak är Frasigt. Det är temat för årets livestream för gymnasieelever och särskilt de tävlande i Årets Kockelev!

Viktig information

  • Livesändningen visas den 28e april med start 10.30 och pågår i ca 35-40 min. Därefter finns utrymme för egen diskussion i klassrummet.
  • Livesändningen kommer spelas in och kan visas i efterhand när det passar er. Då finns inte möjligheten för eleverna att ställa frågor. Information och länk får ni via anmälan. Anmälan är också nödvändig för att få testkiten skickade till er.
  • Varje elev behöver en egen plats där elevens testmaterial finns förberett, se förberedelser via länken nedan.
  • Antingen visar ni livesändningen på en stor skärm med en lärare som skriver in elevernas frågor i chatten eller så har varje elev en egen dator där de följer sändningen och kan skriva in sina frågor på egen hand.

Hur går det till?

Frågor? Kontakta annie.tidelius@arlafoods.com

Anmäl er här