Klassiska tunnbrödsrullar fyllda med stingig pepparrotskräm. Gott och lättuggat.

Tunnbrödssnittar med pepparrotskräm och kassler

Tunnbrödssnittar med pepparrotskräm och kassler

Klassiska tunnbrödsrullar fyllda med stingig pepparrotskräm. Gott och lättuggat.

Lägg till i favoriter
Skriva ut

Ingredienser

10 port
10 port
  • 400 g Arla® Pro Cream cheese
  • ca 4 msk riven pepparrot
  • 2 msk torkad mejram eller körvel
  • salt och svartpeppar
  • 5 st mjuka tunnbröd
  • 250 g kassler, tunt skivad
Håll skärmen tänd

Gör så här

    • Rör ihop färskost, pepparrot och kryddor till en jämn smet.
    • Lägg ut tunnbröden och bred ut färskostblandningen. Fördela kasslern över bröden och rulla ihop dem så hårt det går.
    • Skär upp rullarna i centimetertjocka skivor och lägg upp på ett fat.
Näring per 100 gram
  • Fett13,14 gram
  • Kolhydrater18,67 gram
  • Protein9,62 gram
  • Energi (Kj)978,37 Kj
  • Energi (Kcal)237,67 Kcal
Förvara i plastfilm i kyl fram till servering. Håller i cirka två dagar.
Bild som visas om vi inte har en särskild bild för det här tipset
Produkter i detta recept