Kimchi är ett klassiskt tillbehör till koreansk mat och till alla slags bowles. Pröva att servera den här, lite mildare och krämigare varianten, på salladsbordet på lunchrestaurangen eller skolmatsalen. Den kommer att bli en favorit!

Kimchisallad

Kimchisallad

Kimchi är ett klassiskt tillbehör till koreansk mat och till alla slags bowles. Pröva att servera den här, lite mildare och krämigare varianten, på salladsbordet på lunchrestaurangen eller skolmatsalen. Den kommer att bli en favorit!

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Blanda filmjölk och kimchibas.
    • Vänd ner alla grönsaker. Låt gärna dra så smakerna kommer till sin rätt.
    • Toppa salladen med salladslök och kimchirostade sesamfrön.