Bullar med cottage cheese bakas med bakpulver och rörs enkelt ihop och klickas i formar. Kesobullarna är goda att servera som mellis eller till en soppa.

KESO® bullar

KESO® bullar

Bullar med cottage cheese bakas med bakpulver och rörs enkelt ihop och klickas i formar. Kesobullarna är goda att servera som mellis eller till en soppa.

Lägg till i favoriter Skriva ut

Ingredienser

10 st
10 st
Garnering:
  • vallmofrö
    Håll skärmen tänd

    Gör så här

      • Rör samman alla ingredienser i en maskin med vinge eller för hand. Låt degen svälla ca 20 min.
      • Forma till bullar à ca 90 g och lägg på plåtar med bakplåtspapper eller klicka ner degen i silikonformar.
      • Strö vallmofrön på bullarna. Grädda i ugn på 180° 15-20 min till en innertemperatur av 98°.
    Näring per st
    • Fett8,5 gram
    • Kolhydrater24 gram
    • Protein14,9 gram
    • Energi (Kj)976 Kj
    • Energi (Kcal)233 Kcal
    Produkter i detta recept