Försvinnande god och lyxig frukost med tjock, krämig yoghurt, sötsyrlig apelsin och ringlad honung. Nötter och frön ger härlig crunch.

Grekisk yoghurt med apelsin och honung

Grekisk yoghurt med apelsin och honung

Försvinnande god och lyxig frukost med tjock, krämig yoghurt, sötsyrlig apelsin och ringlad honung. Nötter och frön ger härlig crunch.

Lägg till i favoriter Skriva ut

Ingredienser

10 port
10 port
  • 2 kg Arla Ko® Mild yoghurt grekisk 6%
  • 4 st apelsin
Till topping:
  • 100 g valnöt
  • 60 g russin
  • 0,5 dl honung, flytande
  • 1 msk chiafrö
Håll skärmen tänd

Gör så här

    • Blanda yoghurt och finrivet apelsinskal från hälften av apelsinerna. Varva yoghurten med apelsinfiléer.
    • Toppa med valnötter och russin. Ringla över honung och strö över chiafrön och ev lite extra apelsinskal.
Näring per 100 gram
  • Fett18,6 gram
  • Kolhydrater24,27 gram
  • Protein8,8 gram
  • Energi (Kj)1 291,42 Kj
  • Energi (Kcal)311,34 Kcal