En svalkande frappe med krämig karaktär av skummad mjölk och vispgrädde. Smaken av päron och somrig fläderblomssaft ger en uppiggande smakbrytning till kaffet. Använd gärna ekologiska produkter till frappen då Latte Art är eko.

Frappe med päron och fläder

Frappe med päron och fläder
Recept av Kaveh Azizian

En svalkande frappe med krämig karaktär av skummad mjölk och vispgrädde. Smaken av päron och somrig fläderblomssaft ger en uppiggande smakbrytning till kaffet. Använd gärna ekologiska produkter till frappen då Latte Art är eko.

Lägg till i favoriter Skriva ut

Ingredienser

1 port
1 port
Till servering:
  • isbit
  • 2 tsk koncentrerad fläderblomssaft
Håll skärmen tänd

Gör så här

    • Mixa alla ingredienser så det blir skummigt.
    • Fyll ett glas med is. Häll på den kalla kaffedrycken och ringla över lite fläderblomssaft.
Garnera ev med en päronskiva på kanten av glaset.
Bild som visas om vi inte har en särskild bild för det här tipset
Produkter i detta recept