Proteinrika ägg och fyllig smetana blir ett bra och uppskattat mellanmål.

Äggsallad på rågbröd med topping

Äggsallad på rågbröd med topping

Proteinrika ägg och fyllig smetana blir ett bra och uppskattat mellanmål.

Lägg till i favoriter
Skriva ut

Ingredienser

10 port
10 port
Håll skärmen tänd

Gör så här

    • Rör ihop ägg, persilja (spara lite till garnering) och smetana försiktigt. Smaka av med salt och peppar.
    • Dela och smöra brödskivorna. Lägg en klick äggsallad på varje skiva och toppa med fisk eller kött och lite hackad persilja.
Näring per 100 gram
  • Fett14,45 gram
  • Kolhydrater7,4 gram
  • Protein9,4 gram
  • Energi (Kj)824,36 Kj
  • Energi (Kcal)195,53 Kcal
Produkter i detta recept