Idag finns det ekologisk, svenskodlad svamp av toppkvalitet vilken lämpar sig utmärkt att lägga in och använda till samma typ av smaker och blandningar som sill.
Det gör att de som vill äta vegetariskt får samma härliga känsla av sillbordet som alla andra vilket garanterat ger er uppskattning.

"Sill" på inlagd shiitake

Idag finns det ekologisk, svenskodlad svamp av toppkvalitet vilken lämpar sig utmärkt att lägga in och använda till samma typ av smaker och blandningar som sill. Det gör att de som vill äta vegetariskt får samma härliga känsla av sillbordet som alla andra vilket garanterat ger er uppskattning.

Gör så här

    • Skiva svampen grovt.
    • Koka upp ättika, vatten och salt, lägg i svampen. Låt sjuda ca 15 min och häll av lagen.
    • Blanda avrunnen svamp med socker och  senapsfrön. Låt dra i kyl under natten. Låt rinna av innan den lägggs in i önskad krämig sås.