Gelato – en smakrik, färgglad & lönsam frysdisk

Det är dyrare att göra gelato än glass – men du kan också ta mer betalt!

Gelato – en smakrik, färgglad & lönsam frysdisk

Det är dyrare att göra gelato än glass – men du kan också ta mer betalt!

Vem kan motstå en nygjord gelato? Inte många har det visat sig. Gör du egen gelato och har en fin färgglad fysdisk kan du ta ordentligt betalt. Glöm inte att ta betalt för ingredienserna – det betyder att en pistage- och hasselnöts gelato är dyrare än övriga smaker. Du kan ta allt från 30-45 kronor för en skopa gelato.

Vad är skillnaden mellan glass och gelato?

  • Finare råvaror i gelato
  • Högre smaker baserade på fina smaksättare
  • Mindre luft i en gelato jämför med glass
  • Gelato serveras i -14 grader som också gör att du känner mer smaker än en glass som oftast är -18 grader
  • Dekorera gelaton i disken med smaksättaren