Receptinspiration att skriva ut

Locka dina kunder med härliga recept och ställ ut i butiken – här hittar du spännande och god inspiration färdig att skriva ut!

Aktuellt just nu:

Recept med syrad grädde

Arla Köket® har tagit fram en grädde som syrats med mjölksyrebakterier för att få en lätt syrlig smak. Resultatet är en riktig smakhöjare som ger den perfekta balansen mellan syrlighet och krämighet.

Utskriftsfärdiga recept med syrad grädde

Recept med gräddmjölk

Arla Köket® gräddmjölk är en blandning av mjölk och grädde som passar utmärkt till exempelvis pastagratäng, pajfyllning, béchamelsås och grönsakssoppor.

Utskriftsfärdiga recept med gräddmjölk

Arla Köket® turkisk yoghurt

Arla Köket® turkisk yoghurt är en krämig yoghurt med en mild och fyllig smak. En naturlig yoghurt för modern matlagning. Passar perfekt som bas i kalla såser och röror, men även som en svalkande klick till smakrika maträtter. Den är också god som frä

Utskriftsfärdiga recept med turkisk yoghurt
Arla Köket® grekisk yoghurt 10 %

Butiksrecept med grekisk yoghurt

Arla Köket® grekisk yoghurt är en len yoghurt med en mycket mild och gräddig smak. Den passar fantastiskt bra att äta som den är till frukt och bär eller med honung och nötter som en enkel dessert. Den är också perfekt till kalla röror och såser, gär

Utskriftsfärdiga recept med grekisk yoghurt
Arla Köket® Kesella® kvarg 10%

Recept med kesella

Arla Köket Kesella kvarg är en slät färskost som görs av skummjölk som ystas med mjölksyrakultur och ystenzym till en slät ostmassa som sedan smaksätts med grädde. Produkterna är utvecklade och anpassade för att passa din matlagning.

Utskriftsfärdiga recept med Kesella