Stans bästa semla 2019

Nu är det dags för caféer, konditorier eller butiker som bakar och säljer semlor att anmäla sig på stansbasta.se. Kampanjen Stans bästa semla har funnits sedan 2012 och är ett initiativ från Arla.

Diplom och publicitet – bra för affärerna!

Vinnaren diplomeras av Arla och kan stolt berätta att de serverar Stans bästa semla, vilket brukar leda till fin publicitet för de konditorer som vunnit.

För att påminna gästerna om att lägga en röst kan du helt kostnadsfritt beställa ett paket innehållande pins, hyllvippor samt klistermärken till kartonger, påsar och display.

Så går tävlingen till

När du lagt till ert café, konditori eller butik på stansbasta.se kan semmelälskare från hela landet rösta. Röstningen pågår under perioden 7 januari–5 mars 2019 på stansbasta.se. På semmeldagen utses vinnarna i de tio största städerna i Sverige samt det café med flest röster totalt sett.

Kom ihåg att en kombination av röster och ranking avgör vem som vinner, så glöm inte att uppmuntra folk att rösta på ditt café, konditori eller bageri. På stansbasta.se kan du hämta en röstningsknapp att publicera på din webbplats. Dela också ditt cafés unika länk och sprid ordet i sociala kanaler för att ta er till toppen.

Lycka till!

Gå till stansbasta.se