Årets Guldstjärna är en utmärkelse som delas ut i samband med tävlingen Arla Guldko. Med Årets Guldstjärna vill Arla ge alla förebilder som skapar rätt förutsättningar, väcker intresse för matlagning eller på andra sätt utvecklar de offentliga köken en självklar plats på Arla Guldko.

Nomineringsperioden avslutad

Tack för alla bidrag! Nu har vi stängt anmälnings- och nomineringsfönstret för i år men vi återkommer med mer information inom kort.  

Lycka till!

Varför vinner man Årets Guldstjärna?

Årets Guldstjärna delas ut till den eller de som genom nytänkande, mod, handlingskraft eller opinionsbildning inspirerar, eller skapar bättre förutsättningar för våra offentliga kök. Vinnaren av Årets Guldstjärna är genuin i sitt arbete och har ett långsiktigt perspektiv. Genom sitt engagemang bidrar Årets Guldstjärna till att göra världen lite bättre och Sverige mycket godare. 

Fredrik Eriksson, Årets Kock 1987 och krögare på Långbro Värdshus, leder Guldstjärna-juryn.
Fredrik Eriksson, Årets Kock 1987 och krögare på Långbro Värdshus, leder Guldstjärna-juryn.