Yoghurtmousse med hjortron och kanel

Yoghurtmousse med hjortron och kanel

Gör så här

1. Blötlägg gelatin i kallt vatten ett par minuter. Tag upp gelatinet, pressa ur vattnet och smält på svag värme i en kastrull tillsammans med lite av sylten.
2. Blanda ner i den resterande sylten.
3. Vänd ner yoghurt och sist crème fraiche. Skeda eller spritsa upp i glas eller skålar.
4. Pudra över lite kanel.

Serveringsportion ca: 105 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen