Sältan i Grilling cheese ger fin kontrast till sötman i grönkålsslaw. Wrap är en smidig lunchrätt för gästerna att plocka med sig och som uppskattas av många.

Wraps med Grilling cheese, ananas och grönkålsslaw

Recept av Hanna Normark

Sältan i Grilling cheese ger fin kontrast till sötman i grönkålsslaw. Wrap är en smidig lunchrätt för gästerna att plocka med sig och som uppskattas av många.

Gör så här

  • Picklad rödlök:

    • Koka upp ättika, socker och vatten. Häll den varma lagen över rödlöken och låt dra över natten.
  • Grönkålsslaw:

    • Strimla grönkålen. Dela, kärna ur och skiva äpple tunt. Blanda grönkålen med yoghurt, färskost och vitlök. Smaka av med salt och svartpeppar. Vänd ner äpple.
  • Grilling cheese:

    • Skär osten i skivor à 90 g. Grilla skivorna mellan bakplåtspapper i smörgåsgrill på 250° ca 2 min till fina grillränder. Dela ostskivorna i halvmånar.
  • Montering:

    • Fyll tortillabröden med sallad, grönkålsslaw, nygrillad ost, ananas och picklad rödlök. Toppa med BBQ-sås och vik ihop till en wrap.