&w=1230&h=670&ak=9d34ffb1&hm=79dc2d45)
Wraps med Grilling cheese, ananas och grönkålsslaw

Sältan i Grilling cheese ger fin kontrast till sötman i grönkålsslaw. Wrap är en smidig lunchrätt för gästerna att plocka med sig och som uppskattas av många.
Gör så här
-
Picklad rödlök:
- Koka upp ättika, socker och vatten. Häll den varma lagen över rödlöken och låt dra över natten.
-
Grönkålsslaw:
- Strimla grönkålen. Dela, kärna ur och skiva äpple tunt. Blanda grönkålen med yoghurt, färskost och vitlök. Smaka av med salt och svartpeppar. Vänd ner äpple.
-
Grilling cheese:
- Skär osten i skivor à 90 g. Grilla skivorna mellan bakplåtspapper i smörgåsgrill på 250° ca 2 min till fina grillränder. Dela ostskivorna i halvmånar.
-
Montering:
- Fyll tortillabröden med sallad, grönkålsslaw, nygrillad ost, ananas och picklad rödlök. Toppa med BBQ-sås och vik ihop till en wrap.