Wasabitorsk med morots- och böngroddspasta

Wasabitorsk med morots- och böngroddspasta

Gör så här

1. Lägg torskfiléerna på smorda bleck. Salta och peppra.
2. Täck med lock och koka nästan klara i konv. ugn vid 175°C ca 15 min.
3. Häll av spadet.
4. Blanda samman crème fraiche med ingefära och smaka av med wasabi. Bred blandningen över fisken och strö till sist över ost.
5. Stek klart i ugnen, utan lock ytterligare ca 15 min.
6. Skala och finstrimla moroten.
7. Koka spagetti enligt anvisning - låt morotsstrimlorna koka med.
8. Häll av vattnet, blanda ner böngroddar och smör precis före serveringen.
9. Servera till wasabitorsken.

Serveringsportion ca: Wasabitorsk 150 g, pasta 70 g, grönsaker 40 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen